Kolikrát?
Anotace: Elvis Presley - Love me tender http://www.youtube.com/watch?v=8XA1w90_UpY
Kolikrát již
psala jsem
Ti básničku
o něze a srdíčku?
Kolikrát
sladká slovíčka,
jako sladká hubička ...
Kolik slaďáku a kýčů
bylo napsáno a věnováno
lásce a romantickým citům?
A přesto jsou to
jen slabé otisky
toho co lidi cítí,
když se zamotají
do chemie těl,
očních sítí,
a do toho,
co ke svým
nejbližším
najednou cítí.
Přečteno 357x
Tipy 26
Poslední tipující: Iv, Holis, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, 4LJFilip, pamp_elka, Stoneman, Kubino 2, PIPSQUEAK, Niky88, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)