Špína na duši
Anotace: . . .
Sbírka:
On
Jako prach mezi parkety
jako psí chlupy z deky
pach bytu mojí pratety
jak ze žaludku léky
jako plíseň na chlebu
jako z bedly červíci
jako Romové z Chebu
jako vrásky na líci
těžko dá se odstranit to, co mě tíží
Na srdci tuny závaží
divím se, že vůbec bije
Když Bůh vyschlou půdu nesvlaží,
úroda rychle hnije...
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, 4LJFilip
Komentáře (0)