Anotace: chirurgickej srdeční bypass určitě není žádná sranda ... a co teprve ten láskově-srdeční .. /Principem obou je přivést krev a živiny do těch částí srdečního svalu, která jsou nedostatečně zásobena ..... >>>... Cílem operace je zlepšit životní prognózu ..
Jo, jo Kytko ...
... chirurgickej srdeční bypass určitě není žádná sranda ...
ale ten láskově-srdeční .. tak to je docela dilema
***- ... jako prase ... :-))
ale v obojím případě - přežít se to dá .. .. **
16.07.2010 16:23:00 | HarryHH