VZKAZ V LÁHVI
Anotace: Milování s modrou sférou? Někdy mě ty linky...štvou!
S tvých slov byla jsem jak opilá
A očka se mi tiše sklížila
Pak rázem usnula jsem v bdění
A bylo to jak zkamenění
Žádný sen nepřišel mi naproti
A pokud ano, byli v něm jen roboti
Nebyl to muž, kdo pohladil mou tvář
Byla to noc a měsíční zář
Ten sen byl dnes o tě chudý
Ty´s ráno probudil mne z nudy.
Přečteno 379x
Tipy 27
Poslední tipující: Danger, patrikus, kroužek, Gabrielle, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, jedam, Javavia, Květka Š., Jiná, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)