Anotace: ...
Není moc slovních spojení, která mě na první přečtení vyvedou z míry tak, že brečím; Tobě se to těmito povedlo... Škoda,že citlivá duše se dnes nenosí. :-( ST
25.11.2010 12:22:00 | Anita Buchtová
¨slova jsou jen štěkotem psa ...
který ještě neví jestli zaútočí,
a nebo s kňučením
se schoulí do klubíčka ...
teprve ve chvíli
kdy štěkot utichne
praskají kosti
a s krví život uniká ...
jen tehdy
si uvědomíš
zda jsi to ty
kdo se odvážil
... vítězit ...
a nebo podlehnout ...
16.07.2010 16:46:00 | HarryHH