Dětská slina a maličký brouček
Anotace: ...pohoda malého broučínka :)
Na špičce jazyka
balancuje
hořká slina
***
má vůni
dásní batolete
třpytí se
jako hvězdička
***
skápne v útržku
vodopádu
**
vykoupe se v ní
lenivý brouček
s nožičkama nahoře
**
sosá slinu
a lebedí si
**
dětský smích
smočí prstík
v jeho lázni
**
a udivený
brouček utíká
z dosahu
lechtivých prstíků
**
padá v povětří
a cupitá
si to pod
dětskou postýlku
odpočinout si v
tiché tmě
**
potrpí si na pohodu
a klid samoty
**
protože i on je
ještě maličký
*
ne brouk,
ale broučínek
Přečteno 305x
Tipy 23
Poslední tipující: Judita, labuť, carodejka, Mbonita, Psavec, Jiná, Hazentla, Javavia, Fenceless, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)