Tiché vykládání
Ve skále, v rozpuku,
budem tesat azbuku,
s ozvěnou zpívat,
učit se líbat,
společně snívat,
tak podej mi ruku.
V lese, mezi stromy vát,
květy zdobit zápěstí,
budem spolu malovat
naše voňavé štěstí.
Odolávat hebkým dlaním,
nebudem znát mezníky,
snad tě nesejmu, nezraním
jak všechny ty žolíky.
Půjdem spolu, z první mety dál,
v náručí skolí mě únava,
snad nebudeš pikovej král
a nezůstane po tobě
slaná záplava.
Ve věštírně, v rozpuku,
budem tesat azbuku,
držet se za ruku,
v plavkách i v kulichu.
Na louce, pryč od hluku,
v srdečním souzvuku.
Tak už vykládej,
nic neříkej,
buď úplně ticho,
potichu.
Přečteno 303x
Tipy 22
Poslední tipující: NikitaNikaT., JohnyD., malá slečna, carodejka, Kubino 2, Petbab, labuť, Mates.21, zoufalec, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)