Souhlasím, více než skvěle a trefně vystiženo... kdyby jen ti, co tomu podléhají věděli... No, ale snad jim to dockvakne, někdy... možná. Každopádně ST! :)
23.01.2011 17:45:00 | Anne Leyyd
casla...tak to je úplně perfektní, nádherně si to vystihla.))
Ráno přichází obvyklá kocovina,
vedle spí nahá divka na gauči,
domovnice zas povykuje na pavlači,
a z rozumu zbývá třetí odmocnina.
17.07.2010 11:20:00 | carodejka
Dávám Ti ST! myslím, že jsi dobře vystihla jednu ze stránek dnešního života, který je občas tak trochu... utržený ze řetězu.
17.07.2010 08:18:00 | NikitaNikaT.