Chodec
Anotace: ...chodí chodníkem
Každodenně
potkávám na ulici
spoustu lidí,
kteří mají
různá náboženská vyznání,
jakožto i sexuální orientaci,
mají různou duši
a různé tváře
andělů a ďáblů,
nymf a krakenů,
neujde mi jejich
politický postoj,
který prosazují
pohyby těl s
ustavičně zamyšleným
výrazem,
různě se oblékají,
hrají v barvách,
já jsem jenom chodec,
který si kráčí svým
vyšlapaným chodníčkem
a drží se pravidla:
Nic nevidím,
nic neslyším.
***
Jsem jenom pouhý
toulavý chodec
v lidském mraveništi.
**
Pospíchám za svojí královnou,
které budu za chůze vyprávět,
co šeptaly
spáry v chodníku
před naším domem
*
a chůze mi prospívá
Přečteno 298x
Tipy 22
Poslední tipující: Dygi, Kars, Judita, Psavec, Strixa, Mbonita, jitka.svobodova, Jiná, Květka Š., Niky88, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)