..jen tak tam stát..
Anotace: koment na WAYWARDovu báseň "Nic víc si neber"
Stoupnout si na židli a ruce rozpažené
Jen tak tam stát a sám sebe dát věnem
a bez oprátky naslouchat tichu, co čas dál žene
Stoupnou si na židli a dlaně v šíři paží
Jen tak tam stát a nechat je, ať váží
všechna svá proti pro k nebesům se svou tváří
Stoupnout si na židli a zaklonit svou šíji
Jen tak tam stát, pod Svatou Terezií
kříž cítit na čele. A očištěn dál vyjít…
Přečteno 324x
Tipy 27
Poslední tipující: enigman, Bíša, hašlerka, Bean, casla, Žqáry, Mbonita, malá slečna, Kubino 2, Javavia, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)