JEDINEČNÝ HLAS
Na tvé andělské tváři se podepsal čas,
stále však přetrvává tvůj jedinečný hlas.
Začínal jsi jako heavy metalový král,
v té době tě skoro každý obdivoval.
Dnes zpíváš na Broadwayi v muzikálech árie,
nezbývá mi nic, než ti říct: adié.
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, malá slečna, Sweet KiWi, WAYWARD, losscar, Tamara, Quigleika, 4LJFilip
Komentáře (6)
Komentujících (4)