jemné osvětlení: o tom, jak jsem se postupem času stala součástí určitý skupiny lidí, který "jsem se vždycky smála" a nikdy bych neřekla, že taková budu taky. Plus doufám, že už se mi nikdy nic podobnýho nestane - popřípadě že bych si toho včas všimla a zarazila to hned v počátku.Tuhle změnu jsem si uvědomila zničehonic, proto taky ten název.
Mimochodem mi příjde dost vtipný rozebírat a vysvětlovat vlastní "básně".
18.09.2010 22:09:00 | Strixa