Nedosažitelný
Sny umírají přes svou touhu,
pocity utíkají,
zas půjdou k soudu.
Proč? Snad se ptát.
Důvody se změnily v kapky rosy,
na Tvém těle z fantazie k ránu.
Zas utíkáš..
Ironie v sázce, srdce prosí,
pomíjivost krásy je teď v plánu
a čas proti všemu, nejen čas.
Mlžná pouta svazují v krásy,
ztracené, uvěřily, přesto sní.
Asi, snad, ..
Nezapomeň, nezapomenu..
Jen hlasy, tak blízké,
ztratily ze současnosti
celé nereálné NÁS.
Přečteno 346x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Matty09, Robin Marnolli, Azure angel, Jeněcovevzduchukrásného, Gabrielle, Pevya, 4LJFilip, jedam, zoufalec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)