zasraný stavy
zase přišly ty stavy
co nabourávaj se mi do hlavy
nutíme nad skutečností se pozastavit
a proto chodím spát když vychází ranní svit
někdy třeba ani vůbec neusnu
neodstanu se do žádnýho krásnýho snu
jenom sedím a přemejšlím co bylo
a co mi z toho kurva zbylo
kde je ten king kde je ten borec
že by s ním byl na dobro konec
kde je ten neostřílenej mazák
ted je jako protrženej zesranej hajzlák
dostal sem se do obrosvké krize
a nejsem si jist zda naplním své vize
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, Do Ga, takova
Komentáře (3)
Komentujících (3)