Po vlnách
Vlny nadouvají
oceán snový,
pluji po kraji,
tak vzdáleně,
někdo šeptá
taky němě
a vůbec se neptá
to je tvá země?
Protože
on to ví.
Jemně omývají,
drsně štípe
ve spleti klacků
tebe,
někdy taky
v hustém ráji
mladých racků
hvězdy trojcípé
po okraji
Země a nebe.
Lehce nadouvají
bez ustání,
za východu i západu
vplouvají
a odplouvají
do našich zasněných
číší,
lesklých pokladů,
po vlnách šeptání
do modra píší.
Přečteno 336x
Tipy 25
Poslední tipující: Koza, mida, JohnyD., Javavia, Zefi, NikitaNikaT., Petbab, jedam, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)