Pohled chladnější než led
topím se ve vlnách oceánu
falešný úsměv
jemuž nelze porozumět
však sladší než je med
a obejmutí stejně chladné
jako obejmutí ranní mlhy
postrádám v dotecích vášeň a něhu
jeho dotek rovná se dotykům sněhu
však sníh aspoň konejší
zlomené srdce
někdy i sníh roztaje srdce