Láska?
L je labilita duše
A je srdce alibismus
S je slast bez příčiny
K je trocha krutosti
A je alkohol života
L, znamení Venuše
A, snový dadaismus
S, spustí citu laviny
K, ze samoty nás vyprostí
A, čarokrásná hodnota
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: francouzka, ostuda lidstva
Komentáře (0)