HOŘKOSLADKÉ BOBULE
Anotace: ...výplody z vedra.
***
Pomněnko má narůžovělá
jak čerstvý kojenec
hýčkaná láskou
tlakem hrudi
kde jen neklid tlukotu
ruší sání
útrob tepla srdce
jazyk přivírá modré oči
plaménkem hledí na mne
hloubkou citů
probouzím se
dva šálky kávy
bez cukrů cukrování
nahota láká k dalšímu doušku
laktačních reflexů touhy
jen záda
záda mizí ve dveřích
rozdrápána
tak pa … krutá rána
***
Přečteno 329x
Tipy 39
Poslední tipující: Bíša, sepotvkorunachstromu, PIPSQUEAK, Holis, STIMPRE, a_tao, Quigleika, střelkyně1, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)