půjčím ti svůj stín
s křídly
holubů
něžných pobudů
a odpadků a novin
půjčím ti svůj stín.. mlhovin
18.07.2010 22:45:00 | blue
secvakaná jsem sešívačkou,
je dlouhá
do smrti
cejchovaná značkou,
křídlatá
neletím
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
Já půjdu po ní s rozešívačkou,
scvaknutí každá
stanou se padrtí
stanou se hračkou
vyňatá
rány zalepím...
18.07.2010 21:40:00 | NikitaNikaT.