Afrodité, jojo o té sme se učili:) Ne já vím, plácám kraviny=) Je to pěkný, zajímavý, fakt=)
02.01.2006 17:49:00 | makretka
ještě jedno: básnička má kouzelný název, takový, který se vryje do srdíčka, alespoň mě. Vlastně celá je krásná. Ale to víš, že jo, že se mi všechny tvoje líbí :)
02.01.2006 15:59:00 | Nausika