Prostituce zůstává prostitucí. Možná bychom o takové studentce neřekli kurva, ale kurtizána bychom říct mohli, no prostě je to děvka...hlavně žádné mozoly ( na rukou :-)) ).
27.07.2010 10:30:00 | UCET KE ZRUSENI
Mno, jelikož z pár vyprávění znám... řekla bych, že asik trošku typické pro dnešní dobu... trošku se ptám proč... ale dopověď znají jenom vyvolení.
19.07.2010 08:42:00 | NikitaNikaT.