Píchla Duše
Vůně kávy ve tváři
Přivřená víčka
Melodie a lesknoucí se pasáže
Rudé rty,nové znaky
Tři květy v dlaních, co kouzlí zázraky
A slabost pro barevné nápisy či mraky
Věčně otrávený
Z mýdlové pěny
Zkouší tvé kroky
Tichý smích,když obtáčí ho fialovými pentlemi
Bez frustrace,náplast lepí
Přibližuje se víc,přes ostrost slov(a)
Uvnitř je doma,když chodí bosa
Nemluví,ale není němá..
Přečteno 267x
Tipy 7
Poslední tipující: Lady L, zelená víla, mida, Zefi, její alter ego, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)