Obejmi mě..pevně
Anotace: Nikdy jsem tak nepoznala..
jak padá list k nebi, zlomený
tolik lásky v srdci má
i život plánovaný..Bohem
ranám uhýbá..letem..dál
Rozkvétá poznání, Boží poslání
Voda ticho otevírá
Prošel ohněm, kdo neumírá
Zaplavený láskou k životu
V oceánu ponořený..vidí
lidi bez lásky
masky na tvářích
Vlídný k sobě
Nový květ..rozkvétá
Pouze láska je skutečná
Začátky a konce
vnímá..
čas klidu..proměna
Snad už jen párkrát
si ze mě někdo bez svolení
..načerpá
Energii dává jim
má očista..
Dveře otevírá pro ten list,
co stále padá..k nebi blíž
Ve všech vidí lásku
i jejich kříž,
co si nesou..
Rány života k domovu vedou
Rozpoznává..toho kdo bere,
toho kdo dává
Závoj iluzí opadává..
zůstává nahý
a další rány
.. nechce
Konec zla minulosti
Kruté lidské hlouposti
schované v egu
směšné dokonalosti
odporné vypočítavosti
Člověk, co býval děvkou
té minulosti..
Bez výhledu na další den
touží se ještě peklo zvednout
jedna nabitá zbraň..
Perfektní zločin
Svou lásku mi chraň
A pak..
pak mě obejmi..
Přečteno 859x
Tipy 45
Poslední tipující: pamp_elka, Radek.oslov.Šafárik, bobi bobie, Dygi, Čoki, Koza, Zelená okurka, j.c., Beepat, Quigleika, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)