ZEBROVÁNÍ
Anotace: ...konečně se ochladilo.
***
Strach z boulí mačkáš ostřím jazyka
zebruješ cesty
mosty
lidé semaforů červeně řvou
držíš se zábradlí nehoupáš
rušíš krok
přes koryto padlý strom
obcházíš
hledáš Rubikon
v peřinkách
poušť v duši oázou nazýváš
jen řvi
já slyším … vnímám tvůj pláč
***
Přečteno 347x
Tipy 44
Poslední tipující: Bíša, PIPSQUEAK, Holis, STIMPRE, Quigleika, střelkyně1, a_tao, Mario de Janiero, stravla, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)