Člověk usíná
Anotace: Co všechno může přinést spánek
Člověk usíná
Dnes má se stát
Měsícem
Bubnovat
Bít do kastanět
a tančit na patách ohnivých mužů.
Člověk usíná
Dnes má se stát
Poutníkem
Vodu pít
Po vodě jít
Žehnat lidem
Zchudlým životem
Člověk usíná
Dnes má se stát
Jazykem
Svatých knih
Rozhrabat
Srdce co přetéká
Jiskrami
A sám se
Nespálit
Člověk usíná
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Strixa, J.U. Ray
Komentáře (1)
Komentujících (1)