Let očistcem

Let očistcem

Anotace: ... otázka lásky a odpuštění... (je to někdy trochu "průser")

Pod spálenými mosty
stavím další
takové sny
vděčnosti
a pokory
ze strachu
co všechno
můžu ztratit

i mé srdce je spálené
v bílém plátně
které si někdo
zapomněl ve vlaku
je opilé a ruší noční klid
tichých ulic

protože stále
buší jen
pro tebe

kolikrát bude ještě
milovat
než si zlomí
játra
kolikrát bude ještě
nenávidět
než shnije v cele
ve špíně
v prostituci
a drogách
kolikrát se to bude
opakovat
než ho Bůh políbí
a řekne:

"Mám Tě pořád stejně rád!"
Autor Jasmin de Paris, 19.07.2010
Přečteno 269x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, teď už nikdo, Lacosta1, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí