Stinking Lady.
cítím, jak jsem uvnitř
celá zalepená slovy,
která nutně potřebují
nádech papíru
(to je snad důvodem,
proč taková jsem,
jsem celá špinavá slovy,
co nedokážu vyjádřit,
a po kterých ty žádáš vysvětlení)
cítím, že neumím pociťovat
štěstí z tebe a z toho,
co mi přinášíš
cítím, že slepit všechny
události, které prožila
jsem, ovšem tobě ničí život,
trvalo by roky
cítím, že nemůžu zapomenout
na tebe, však ale trvale
snažím se prchat
cítím, že žádná omluva
světa nezahladí následky
mého jednání
tak daleko a přece tak
blízko jsi, že neuvědoměně
odháním tě, aniž bych
chtěla
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, JohnyD.
Komentáře (3)
Komentujících (2)