Anotace: Nevím nic
...body za příchod jsi dostal ...tak teď přestaň chlastat tu vodku a začni psát ...čím víc ...tím dřív se vypíšeš ...a pak tvé básně budou o něčem ...zatím ...no nevím ...
28.08.2010 15:47:00 | WhiteSkull
Ta bolest, kterou tajně cítíš,
touha, jež ve snu sotva chytíš,
spletená touha s proužky duhy,
jsi prví - nikdy, nikdy druhý!
Jsi jahod plné zrcadlení,
jsi štěstí, které život změní,
jsi trianglově lehký smích,
jsi zkrátka otec dětí mých..
20.07.2010 15:47:00 | Pevya
není to zlé,jen moc ukazovacích zájmen,která mě osobně ruší
20.07.2010 11:53:00 | mademoiselle secret