Šílenství přítel nepřítel
Šílenství mě zachvacuje
jak pomalej krásnej mor
žádnej bůh mě nezachrání,
ani Zeus, ani Thor
Šílenství se rozlejzá
močálovitou duší,
je jak slunce saharský,
jednou ji vysuší
Šílenství přítel nepřítel,
dáš mu i co nemáš,
šílenství přítel nepřítel
přijde dycky dyž hledáš
Šílenství přítel nepřítel
sotva kdy tě podvede
však jenom vono ví
kam tě zase zavede
Komentáře (0)