Na konci světel,
za stíny chladných měst,
tam co není už kam kroky vést,
tam na konci všech cest,
tam kde není slyšet nářek a křik,
tam kde už nikdo nevydá ani vzlyk,
tam vysoko v dálavách,
tam kde se moře topí v hlubinách,
tam kde všechno mizí v tmách,
tam kde budu navždy sám
tam kde své srdce navždy uschovám...