koľajníc sa nedotýka
horké prsty
necítiť
od zavárania
pšeničných
vôní
predtým leteli
námestím
ako vlaky
a stáčali zaprášene
tvár
rýchlosť ich obmedzovala. museli letieť tak, aby cez otvorené okná mohli
pokojne poletovať i biele motýle. dnu i von.
k večeru sa odrážali od stien posledné útržky slov. čo sa doposiaľ odrážali od krídel.
tmavočervených od hnevu. a polosvetlých od bolesti.
a na líci bolo ešte vidno náznaky slankastej múky.
ešte aj
použité viečka
pohárov
držia
pevne
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)