Bolestí světa zklamaná
Anotace: prostě jak to cítim...možná to bude za čas pokračovat
Bolestí světa zklamaná.
Chtíčem lidí ztahaná.
Chtěla se tak snadno všeho vzdát.
Nechtěla se s tím už dál rvát.
Vždyť hodný lidi umíraj
a ty zlý tu zůstávaj.
Budou dál tady kazit svět
a dožijou se věku 95.
Ty co by chtěli něco jinak nemaj šanci
a lidi co nechoděj tak by chtěli tančit.
A tohle nechce pořád snášet dál.
Vždyť kdo by o to, co vše cítí, taky stál?
Pořád doufá, že se tohle jednou změní
Že se to v ní prostě jednoho dne zlomí.
A že bude šťastně žít dál.
Život si s ní značně dlouho hrál.
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r
Komentáře (0)