Včera, dnes, zítra
Byla jsem,
ale teď žiju.
Teď....
jsem štastná...
Budu?
Co zítra?
Smutná?
Nechci být.
Chci už jen žít,
bdít, snít,
slavit...
Milovat...
Tebe...Mě...svět.
Chápeš?
Ne, spíš,
zase chrápeš.
Nevadí,
já raduju se dál.
A za chvíli?
Už zase spím jak....
...král
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Iwushak..., Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (0)