Přání na ostří noci
Teď mě drž
okamžikem který nekončí
všemi tvými smysly
doteky
gesty
vymkni se času
krutosti vzpomínek
čirým odevzdáním
dáváním
nakresli mistrovskou báseň
jemnými prsty
na hladovou kůži
zbožně ve mě uctívej
ženu
neřestných ctností
tak blízký
jak nové průsvitné šaty
mému tělu
v přestávce
drobného stínu
parného léta
odevzdej se
a já
daruji ti
oblost mých myšlenek
mého těla
průzračnou radost
probuzené
nebetyčně
liduprázdné...
klikatá linka spojení
bývám i milá
na ostří noci tvých snů
chci být tvým přáním
řekni
najdu v tobě sebe?
Tvé ano?
Tisíckrát vystýskané
mnou?
Přečteno 370x
Tipy 49
Poslední tipující: gallatea, enigman, Jiří I.Zahradník, Bíša, jedam, Jana M., Lorraine, Larey, carodejka, Noc17, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)