Cesta osudem
Anotace: jedna z probděných nocí. .
Nemysleti naň, alespoň dnes,
jen doufat, nechat se vést
tou zasmušilou cestou v dál,
kde mnoha věcí by se bál.
Na své činy zapomenouti,
v lepší osud doufati?
To nelze jest,
toť čeká krutý trest.
Osud ti přichystán dávno již
i zradí tě tvá skrýš.
Neunikneš cesty své,
jestliže nezahyneš.
Však bojovat ty musíš teď,
své hříchy zpravit hleď.
Čiň tak, jak činit máš
pak správné cesty dohledáš..
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
Komentáře (0)