Kamarádce
Svět tuší že máš dobrou duši
skloň hlavu svou
to Ti sluší
být pannou pokornou a milovat lásku svou
co je Ti snad vším:-)
Jsi jako čistý pramen
co potok vlastní
jsi jako i kámen
rozehřátý
jsi jako déšť když se Ti stýská
milá věz že krása ,milost
je Ti blízká
i pokušení je zdravé vnímat
však nezlákat se
je dřina
však pokoru v sobě máš
a ta Tě ochrání
není zášť
jsi bílá a přece černá
víla i noc
tak vnímej co ti říkám a žij pro radost...
Přečteno 369x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, šuměnka, WAYWARD, Flamy, Elisha, Vittoria, hašlerka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)