Ta, co nedostala název
Anotace: psáno u jedné z oblíbených písní
Poskládala si svůj svět
z obrazů své fantazie,
bez kladiv a bez úderů
čas jí klidně běží.
Princ jednou vyzvedne ji
v říši snů a lží.
Kdo ale zachrání ji
před pádem do černé nicoty?
Proč prožít takhle nežití?
Jak probudit a nezklamat?
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Quigleika
Komentáře (0)