FadedLightBluePink II.
Anotace: ......................
Tolik toužím s tebou létat na křídlech fantazie
dotýkat se hvězd
ve tvých snech
slyšet tvůj dech
na louce plné rudých růží
tančit s koňmi
na hvězdném nebi
v mléčné dráze
osázené lentilkami
staré čokoládovny
vidět tvůj úsměv
zapnutý na kanálu pět…
Přečteno 258x
Tipy 18
Poslední tipující: Laivindia, dream in emptiness, carodejka, FadedLightBluePink, hašlerka, Aren, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Quigleika, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)