Svírám tvou dlaň pevným stiskem
u kávy brouzdám denním tiskem
Zas další ráno - sedmá už odbíjí
za chvíli šálek svůj dopiji
Pohladím psa pak tebe políbím
"Dnes přijdu brzo" zase ti přislíbím
Lehce se usměješ - však už to znáš
když večer co večer sama usínáš...