Jsme v koloběhu divných dnů, kdy často bývá úzko
to z dosahu je léčitel, vzdáleny jeho dlaně
do strun cimbálu když pouze srdce tluče, a lůžko
nám vydá po ránu jen touhy, čerstvě obvázané
***
Jiří senior
21.07.2010 07:51:00 | j.c.
jsme jen kousky trávy
slávy našich předků v koloběhu
tisíce příběhů
vstávání i usínání
poklekání při pokání v sobě
voníme i chutnáme
dáváme
odpíráme
balansujeme v mlze
skrze přísahy procházíme
a víme...že čas jde
krokem svým....vytrvalým
ST
20.07.2010 18:17:00 | Mbonita
.
Kafe černý jako mý myšlenky
mě topí v lógru opakující se všednosti,
po tisící opakovaných denních rituálů
s jediným cílem ....
s každým lokem mě připravit
na hořký konce ...
a přesvědčit mě
že mám
tu hořkou pachuť života
za ta léta
... docela rád ...
*
.
20.07.2010 15:36:00 | HarryHH