Za okny ..
.
Mezi okeními tabulemi
v území nikoho
uvězněná
vyklepává můra
samet z křídel
na rozhraní dvou světů
zpochybnělá
jistota soukromí
drcená pohledem
fasetových očí
můra která hladí
a děsí
svou samozřejmou
přítomností
posla noci ...
.
*
------------------------------
Comment pro "chroust17" 7.7.2010 11:29 k básni "Za okny" ..
Přečteno 309x
Tipy 28
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, chroust17, Jana M., isisleo, janewe, labuť, stravla, hašlerka, Marfuša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)