Vyznání
Anotace: každý máme svého démona...
Byl jsi seslán
Démon pomsty s tváří anděla
Co vepsal se mi do těla
A já hořím
Poprvé cítím že miluji víc
Že srdce mé je tvůj skalp
Nabodnutý na oltáři hříchů
Jak tohle skončí když je srdce bez těla?
Zbude jen bez srdce mohyla?
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, stravla, CULIKATÁ, Sweet KiWi, Do Ga
Komentáře (1)
Komentujících (1)