M.....
Anotace: Jeden clovek mi je tak blizky i ked je kilaky daleko..
Tak, ako rieka prúdi jedným smerom,
tak i srdce che byť jednému srdcu kráľom.
Ako piesok ,ktorý uniká Ti z pomedzi prstov,
Každá duša chce cítiť lásku i voľnosť , ako šepot listov.
Si človek môjho srdca vzácny,
Si súmrak i úsvit pocit nenahraditeľne krásny !
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Vanilková Ninja, CULIKATÁ
Komentáře (0)