Anotace: je to tak, ač je to k nevíře...(budou mě bít?:-)
Udělat obličej z držky
bejvá občas dost těžký.
Ne každý má totiž dáno
aby, když se každý ráno
podívá směle do zrcadla
brada mu hrůzou nepovadla..
...a tak dík za kosmetičky
co z nás dělaj princezničky :)
za básničku ST, pobavila :)
20.07.2010 23:51:00 | Flamy