Pro..
Pro
polibek na líčko
udělám snad vše - i kaluž přeskočím!
Pro
něžný polibek na víčko
udělám snad vše - po své ose se třikrát otočím!
Pro
úsměv, který čas zastaví
udělám snad vše - jak blázen se budu usmívat!
Pro
sametový hlas, jenž mé myšlenky napraví
udělám snad vše - začnu lásku uctívat
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)