Anotace: .................
Život je dřina...
Karel Gott zpívá: Život je bílý dům s vyhlídkou do zahrady...
Možná, že je život takový, jaký si jej uděláme. Samozřejmě, že nemáme rovné šance (jak tomu říkal Marx a chtěl budovat společnost s rovnými šancemi - komunismus - že tohle nefunguje už asi víme), ale můžeme toho ve svém životě dost ovlivnit vlastní volbou.
Ať jsou naše volby správné a nemusíme jich později litovat.
Jedině moudrý (opravdu moudrý) člověk ví, co má chtít.
( Ti nejmoudřejší nechtějí nic. :-)) )
27.07.2010 16:43:00 | UCET KE ZRUSENI