Anotace: ...............
život je list,
květ,co se otevírá
cesty mnoha míst
a žádná neumírá...
ST za super nápad, básenka byla skvělá
29.07.2010 08:28:00 | Verena
Na začátku nic,
na konci nic,
mezi tím volný pád.
Občas i vítr foukne
ze spodu a list může
chvíli letět vzhůru.
Třeba se může i usadit
na některé větvi stromu
a místo tlení přischnout
jaksi blíže ke hvězdám... :-)
27.07.2010 16:35:00 | UCET KE ZRUSENI