V Praze nejsou hvězdy na nebi
Jen oranžovÝ nach smutných nocí
Ty noci jsou plné tepoucího spánku
Horoucího života bez vánku
Má lásko v krůpěji rosy
Chtěl jsem tě na rukou nosit
A však přišlo svítání
Ani ta kapka nezbyla mi
Odešla mi s raním kotoučem
Od lásky jsem už navždy odloučen
Zas vrátí se s nocí za vůně letních červánků