Konec
Anotace: Další lyrické dílko!
Za války i za svobody,lidé rozdílní se zdají,
jenže svátky nepohody svá tajemství mají.
Jak ta polní louka rozdílní jsou lidé,
a pak dítě kouká,jaký svět mu zbyde.
Vždyť pro něj nakonec nic tu nenecháme,
ono dítě štěstěny,samo potom vládne.
Vládne světu našemu i království jejich.
Lidi nechce na Zemi,má moc mocích zlých.
Nakonec se rozhodlo všechny vyhubiti,
vyvolalo anděla na pomoc a bití.
A tak hoří naše Zem,na věky už bude,
až plameny dozáří,nic zde pak nezbude.
Komentáře (1)
Komentujících (1)