Padla noc
Anotace: stesk začíná být už trochu horší než sem čekal...
Padla noc - venku se blýská
hromy hřmí a mě se stýská
Chybí mi dotek tvůj a slova tklivá -
celý den sám a už se zas stmívá
Chybí mi vůně tvého těla
chybí mi radost...chybíš mi celá
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: Charibeja, Psavec, labuť, Mbonita, kliďaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)